Принципи

От своето основанане през 1897 година до ден днешен KÖMMERLING пише история на успеха


А тя е пряко свързана с успеха на неговите партньори. Да бъдем заедно на върха – така гласи философията, която се осъществява чрез концентрация върху точните параметри: превъзходно качество на продуктите, задълбочена компетентност при пласмента и трайно партньорство - опорни стълбове на сигурното бъдеще.

Предимство чрез качество

Открай време името KÖMMERLING е означавало превъзходно, премиум качество. За това е нужна безусловната воля да се добереш до върха и да поставяш крайъгълни камъни за другите. С много широк асортимент, който може да изпълни всяко желание и да запълни всяка ниша. Ето защо пластмасовите профили KÖMMERLING се радват на световна слава: висока собствена конструктивна якост и дълъг живот са техните вътрешни стойности. А отвън - естетиката на благородните, копринено-матови повърхности, които и след години дъжд и вятър все още изглеждат добре. Защото са устойчиви на лъчения, надраскване и механични увреждания. От години KÖMMERLING е пионер и по отношение опазването на околната среда - с greenline KÖMMERLING първи сред всички производители на профили се отказа от оловото при стабилизацията на пластмаса.

KÖMMERLING дава сили на партньорите си срещу конкуренцията

Основната цел тук е, строителният елемент прозорец да се превърне в престижен марков артикул, гарантиращ доверие от страна на клиента и желание за покупка. Освен това KÖMMERLING предлага на своите клиенти всеобхватна помощ, даваща им сили, да се справят с притискащата конкуренция: с пространни консултации, с изпипани концепции и въздействащи мерки. И с професионални модули за обучение, скроени с фокус върху пазара на прозоречни елементи. KÖMMERLING има грижата, неговите партньори на пазара да имат една решаваща крачка предимство.

KÖMMERLING означава партньорство

Мисълта за партньорство неотклонно издига предприятието нагоре - а така и неговите партньори. Нищо чудно, че от вече повече от 30 години много клиенти съхраняват верността си към KÖMMERLING. Те се уповават на стойности като солидарност, надежност и опит. Техните предвидливи предприемачески действия са в основата на общия успех. Името KÖMMERLING носи всички предпоставки за гарантиране на добри сделки и в бъдеще. На това може да се разчита.


Бързо намиране