ПВЦ плоскости


Със своя многогодишен опит в екструзията на пластмасови плоскости KÖMMERLING се нарежда сред водещите производители в света и със своитe продуктови линии KömaCel, KömaTex, KömaPlus, KömaDur и KömaAlu трайно определя облика на бранша.

С продукта KömaCel ние от KÖMMERLING бяхме и сме пионер в технологиите за производство на интегрални пенопластмаси с обшивка от твърдо ПВЦ.

В бранша имената KömaTex и KömaDur от години са нарицателни за плоскости от твърд пенопласт без обшивка и плоскости от твърдо ПВЦ. KömaPlus е специално разработен за пана за краткотрайна реклама  и допълва гамата на ПВЦ продуктите.

Най-новият продукт на структурната единица Плоскости е алуминиевият композитен панел KömaAlu. Той е перфектното допълнение към останалите ПВЦ плоскости и намира своето приложение в много области на рекламата.

Пет различни продукта - безкрайни възможности за приложение. Благодарение на своите индивидуални характеристики тези продукти на profine са органично срастнали с цели сектори на икономиката като реклама, панаирно изграждане, строителство и индустрия.


Бързо намиране


Връзки