Слънцезащитни системи


 

RolaPlus системи кутии за ролетни щори                  RolaPlus 

Ролетните щори много ефикасно регулират количеството светлина, проникваща в помещението, както и неговата осветеност. Те ни осигуряват уют, пазят ни от нежелани погледи, студ, жега, шум, вятър, дъжд, градушка, пряка слънчева светлина и загуба на енергия. Те пестят топлинна енергия и така спомагат за опазване на околната среда.

Обслужването се извършва както с ремък, ремъчна предавка и манивела, така и с двигател. Моторизирани и в комбинация със съвременна автоматика за управление „механичните защитни елементи“ придобиват още по-висока степен на защита.

 

 

 

OmbraPlus Системи за кепенци   OmbraPlus

Кепенците са убедителни не само със своята функционалност. Те имат също така славата на важен акцентиращ елемент при художественото оформление на фасадата. Заедно с функциите на вентилиране и слънцезащита на преден план все по-изразително излиза техния декоративен аспект. Кепенците от пластмаса и алуминий с креативен дизайн и в многобройни разцветки в значителна степен определят стила на фасадата, лицето на Вашата къща и й придават в крайна сметка онази почти неизразима индивидуална нотка.Бързо намиране